Ana içeriğe atla

Kayıtlar

Şubat, 2015 tarihine ait yayınlar gösteriliyor

Nestle Coffe Mate ;

Geçen haftalarda Fikrimühim'den çok güzel bir paket gelmişti.Nestle yeni bir ürün çıkarmış bu sayede deneme fırsatı buldum. Ben nescafeyi aslında üniversitede ders çalışırken sevmeye başladım.Nescafeyi ancak bol sütlü seviyorum.Bu paket gelmeden önce Nescafe Gold ve süt tozunu kullanıyordum.Normalde Nescafe Gold , Classic olana göre daha hafif daha yumuşak fakat bu yeni süt tozu ile Nescafe Classic bile yumuşacık bir tat oldu.Kilo alır mıyım diye korkanlar için sadece 32 kaloricik.Gelelim köpüklü olmasına; Görüldüğü üzere köpüklü gerçekten ama paketin üzerindeki gibi bir beklentiye kapılmayın.Yani diğer süt tozuna göre bayağı köpüklü ama tabi paketin üzerindeki gibi kaşık kaşık köpük gibi bir durumu yok. Bundan sonraki favorilerim Nescafe Classic ve verdiği yumuşak tat için Nestle köpüklü Coffee Mate..

Oje denemeler ;

Farmasi- Pretty Dots hoşuma gitti içindeki noktacıklar. Böyle kısacık tırnaklarımla deneme yapmıştım.   Avon sprinkle nails havyar manikür denemesi. Diğer yanındaki oje Farmasi 409 numara.  Bir de nailart denemesi yapayım dedim sevgililer günü için böyle bir şey çıktı ortaya. Taban oje Farmasi numarası 15,         pembe kalpler Rimmel london 60 seconds numarası 230 portobello pink.

Blistex med plus ;

Tavsiye üzerine almıştım gerçekten aldığıma değdi ve favori lipbalmım oldu.Dudaklarımı didikleyen biri olarak sürekli kuruma ve çatlama eğilimindeler.Daha önce Nivea kullanıyordum fakat bir etki göremiyordum. Özellikle şu kış günlerinin de etkisiyle daha kötü hal alan dudaklarımı biraz olsun adam etmeyi başardı. Renksiz olduğundan rujların altına da kullanıyorum.Gece yatmadan önce de sürüyorum sabaha yumuşacık kalıyor. Buraya kadar herşey iyi güzel fakat ilk denediğimde tadı kokusu değişik gelmişti fakat alıştım. Nane sevmeyenler bu konuya dikkat! Onun dışında dudak kuruluğu, çatlağı olanlar kesinlikle şans vermeli..

Sevgililer Günü İndirim Alışverişi ;

Instagramda paylaşmıştım fakat burda yayınlamakta geç kaldım. Öncelikle Rossmana gittim yeni ürünler denemek istedim.Rival de loop young serisinde % 50 indirim vardı bir tane tırnak eti için ürün aldım 2tl ve dudak için balm tarzında bir ürün aldım o da 3tl idi.Alterra markasıda ise %40 indirim vardı. İki farklı seriden ruj aldım biri 7.15 diğeri 5.40tl.Domol oda kokusu 2tl.                Diğer alışveriş yaptığım yer ise Migrostu.Tüm el,yüz ve parfüm ürünlerinde %50 indirim vardı. Açıkçası normal fiyatları gratis ve watsonstan daha uygundu haliyle bir de %50 indirim olunca daha mantıklı geldi bana fakat ihtiyacım olmadığı için sadece denemek için ürün aldım.Bir dahaki indirime özellikle önce migrosa bakacağım. Garnier saf&temiz 4.95tl .Garnier bb göz roll-on 7.45 tl. Deneyelim bakalım nasıllarmış..